Cos de cumparaturi

Aveti  
0 produse
in cos.
Total 0,00 lei

Rochie de cununie sau de ocazie din dantela ALBERTA

2.290,00 lei

Rochie de cununie sau de ocazie din dantela, cu cupe inserate si maneci volumetrice decorative. Inchiderea este in spate, cu fermoar metalic YKK. Pentru tinuta si confort rochia este captusita. Culori: crem. Pentru alte variante de culori va rugam sa ne contactati aici.

Rochie din crep MICAELA

2.490,00 lei

Rochie de ocazie realizata din crep, drapata. Rochie fluida, cu corsaj bluzat si fusta cu drapaje si slit pe picior. Inchiderea este in spate, cu fermoar ascuns YKK si snur. Pentru tinuta si confort rochia este captusita. Realizata pe culoarea alb, rochia poate fi purtata ca rochie de mireasa. Culori: : fuchsia, verde, bleu, corai, unt, roz prafuit, lavanda, magenta, albastru royal. Pentru alte variante de culori va rugam sa ne contactati aici.

Rochie de ocazie din tafta tip Mikado DIANA

2.890,00 lei

Rochie de ocazie ampla, A line, cu slit pe picior, realizata din tafta tip Mikado, cu detalii geometrice. Corsajul are balene si cupe inserate. Inchiderea este la spate, cu fermoar ascuns YKK si nasturi imbracati cu rol decorativ. Pentru tinuta si confort rochia este captusita. Realizata pe culoarea alb, rochia poate fi purtata ca rochie de mireasa. Culori: rosu. Pentru alte variante de culori va rugam sa ne contactati aici.

Rochie din tulle din matase naturala CRISTIANA

3.190,00 lei

Rochie mini de ocazie, pe corset, cu balene si cupe inserate, cu microfronseuri realizate manual, din tulle din matase naturala. Fusta este pe corp, cu un joc de microfronseuri realizate printr-o tehnica manuala in atelierul nostru. Inchiderea este la spate, cu snur. Manecile decorative sunt detasabile. Pentru tinuta si confort rochia este captusita. Realizata pe culoarea alb, rochia poate fi purtata ca rochie de mireasa. Culori: capuccino peliculizat, rosu peliculizat, verde peliculizat, burgundy, albastru royal peliculizat, roz prafuit. Pentru alte variante de culori va rugam sa ne contactati aici.

Rochie din tulle din matase naturala CATARINA

3.750,00 lei

Rochie lunga de ocazie, asimetrica, pe corset, cu balene si cupe inserate, cu microfronseuri realizate manual, din tulle din matase naturala. Fusta este pe corp, cu un joc de microfronseuri realizate printr-o tehnica manuala in atelierul nostru. Inchiderea este la spate, cu snur. Pentru tinuta si confort rochia este captusita. Realizata pe culoarea alb, rochia poate fi purtata ca rochie de mireasa. Culori: rosu peliculizat, verde peliculizat, burgundy, capuccino peliculizat, albastru royal peliculizat, roz prafuit. Pentru alte variante de culori va rugam sa ne contactati aici.

Rochie din tulle din matase naturala SAVINA

3.980,00 lei

Rochie lunga de ocazie, pe corset, cu balene si cupe inserate, cu microfronseuri realizate manual, din tulle din matase naturala. Fusta este dreapta, cu slit lateral, cu microfronseuri verticale, realizate printr-o tehnica manuala in atelierul nostru. Maneci ample, decorative. Inchiderea este la spate, cu snur. Pentru tinuta si confort rochia este captusita. Realizata pe culoarea alb, rochia poate fi purtata ca rochie de mireasa. Culori: alb, roz prafuit, burgundy, bleu aquaverde peliculizat, burgundy, capuccino peliculizat, albastru royal peliculizat, roz prafuit, rosu peliculizat. Pentru alte variante de culori va rugam sa ne contactati aici.

Rochie de cununie sau de ocazie din matase naturala DELIA

2.490,00 lei

Rochie midi, cu corset cu balene si cupe inserate, maneci detasabile, cu microfronseuri realizate manual, din matase naturala. Fusta este ampla, cu volum. Inchiderea este la spate, cu fermoar ascuns YKK. Pentru tinuta si confort rochia este captusita. Culori: alb, roz prafuit, burgundy, bleu aqua. Pentru alte variante de culori va rugam sa ne contactati aici.

Rochie de ocazie din crep DORA

2.590,00 lei

Rochie de ocazie realizata din crep, cu corset cu balene si cupe inserate. Maneci ample, contrastante si detaliu din cristale la gat. Inchiderea este in spate, cu fermoar ascuns YKK. Pentru tinuta si confort rochia este captusita. Culori: alb/negru. Pentru alte variante de culori va rugam sa ne contactati aici.

Rochie din matase naturala MONICA

3.150,00 lei

Rochie lunga de ocazie, cu cupe inserate, cu microfronseuri realizate manual, din matase naturala. Fusta este ampla, cu slit central, cu microfronseuri verticale, realizate printr-o tehnica manuala in atelierul nostru. Corsajul este accesorizat cu broderie manuala. Inchiderea este la spate, cu fermoar ascuns YKK. Pentru tinuta si confort rochia este captusita. Realizata pe culoarea alb, rochia poate fi purtata ca rochie de mireasa. Culori: roz prafuit. Pentru alte variante de culori va rugam sa ne contactati aici.

Rochie de mireasa din matase naturala si dantela DALILA

4.090,00 lei

Rochie de mireasa cu corset cu balene si cupe inserate, cu fusta A line cu microfronseuri verticale, realizate printr-o tehnica manuala in atelierul nostru. Dantela este accesorizata cu micropaiete transparente. Talia este marcata printr-un cordon detasabil cu o floare realizata manual sau cu un cordon simplu, fronsat. Inchiderea este in spate, cu fermoar ascuns YKK si nasturi imbracati, decorativi. Culori:alb. Pentru alte variante de culori va rugam sa ne contactati aici.

Rochie din matase naturala MARILU

2.950,00 lei

Rochie lunga de ocazie, cu microfronseuri realizate manual, din voal din matase naturala. Corsajul are cupe inserate iar fusta este dreapta, cu slit lateral, cu microfronseuri verticale, realizate printr-o tehnica manuala in atelierul nostru. Inchiderea este la spate, cu fermoar ascuns YKK. Pentru tinuta si confort rochia este captusita. Realizata pe culoarea alb, rochia poate fi purtata ca rochie de mireasa. Culori: burgundy, roz prafuit, bleu aqua. Pentru alte variante de culori va rugam sa ne contactati aici.

Rochie de mireasa sau ocazie din tafta ANTONELLA

3.790,00 lei

Rochie de mireasa tip sirena, realizata din tafta elastica, cu detalii geometrice. Corsajul are cupe inserate. Inchiderea este in spate, cu fermoar ascuns YKK. Pentru tinuta si confort rochia este captusita. Culori: alb, rosu, verde. Pentru alte variante de culori va rugam sa ne contactati aici.

Rochie de mireasa sau cununie LAURA

2.790,00 lei

Rochie de mireasa sau de cununie realizata din tafta, cu detalii din broderie accesorizata manual. Corsajul are un decolteu adanc in V, sustinut cu tulle de constructie, invizibil, cu balene si cupe inserate. Inchiderea este in spate, cu fermoar ascuns YKK. Pentru tinuta si confort rochia este captusita. Culori: alb. Pentru alte variante de culori va rugam sa ne contactati aici.

Rochie de mireasa sau ocazie din crep cu broderie accesorizata manual SILVANA

3.590,00 lei

Rochie de mireasa A line, realizata din crep de cea mai buna calitate si broderie accesorizata manual. Corsajul are un decolteu adanc in V, sustinut cu tulle de constructie, invizibil si cupe inserate. Inchiderea este in spate, cu fermoar ascuns YKK si nasturi cu rol decorativ, imbracati. Pentru tinuta si confort rochia este captusita. Culori: alb, roz prafuit. Pentru alte variante de culori va rugam sa ne contactati aici.

Rochie de mireasa LEA

3.490,00 lei

Rochie de mireasa lejera, A line, realizata dintr-o combinatie de texturi din matase naturala si dantela fina. Inchiderea este la spate, cu bride si nasturi decorativi, imbracati. Pentru tinuta si confort rochia este captusita. Culori: alb. Pentru alte variante de culori va rugam sa ne contactati aici.

Rochie de mireasa ALIDA

4.090,00 lei

Rochie de mireasa din tafta si dantela, cu cordon supradimensionat pentru marcarea taliei; corsajul este realizat din dantela si are cupe inserate. Inchiderea este in spate, cu fermoar metalic YKK. Pentru tinuta si confort rochia este captusita. Culori: alb. Pentru alte variante de culori va rugam sa ne contactati aici.

Rochie din tulle din matase naturala TIZIANA

3.850,00 lei

Rochie lunga de ocazie, pe corset, cu balene si cupe inserate, cu microfronseuri realizate manual, din tulle din matase naturala. Fusta este dreapta, cu slit central, cu microfronseuri verticale, realizate printr-o tehnica manuala in atelierul nostru. Inchiderea este la spate, cu snur. Pentru tinuta si confort rochia este captusita. Realizata pe culoarea alb, rochia poate fi purtata ca rochie de mireasa. Culori: burgundy, capuccino peliculizat, albastru royal peliculizat, verde peliculizat, roz prafuit, rosu peliculizat. Pentru alte variante de culori va rugam sa ne contactati aici.

Rochie de mireasa din crep si dantela ADRIANA

3.850,00 lei

Rochie de mireasa cu fusta A line, cu corsaj din dantela si cupe inserate, cu cordon detasabil. Inchiderea este in lateral, cu fermoar ascuns YKK. La cerere, inchiderea se poate realiza pe spate, cu fermoar ascuns YKK si nasturi decorativi imbracati. Culori: alb. Pentru alte variante de culori va rugam sa ne contactati aici.

Maravissi

NEWSLETTER

Aboneaza-te la newsletter si fii prima care afla noutatile despre colectiile si promotiile noastre!