Cos de cumparaturi

Aveti  
0 produse
in cos.
Total 0,00 lei

Termeni si conditii

1. Prevederi generale

Site-ul www.maravissi.ro este proprietatea S.C. MARAVISSITEX S.R.L. (denumita in continuare “Maravissi”) si utilizarea acestuia implica acceptarea termenilor si conditiilor de mai jos. Termenii si conditiile stabilesc conditiile si specifica drepturile si obligatiile vanzatorului (distribuitor) si ale utilizatorului precum si ale clientului (consumatorul, cumparatorul). Vanzator si operator al operatiunilor online este S.C. MARAVISSITEX S.R.L. organizata in baza legii romane, cu sediul in ILFOV,Voluntari, str.Erou Iancu 98D, Romania, cod de identificare fiscala 40069582, inregistrata la Registrul Comertului sub nr. J23/5244/2018.

Pentru informatii de contact va rugam consultati sectiunea contact de pe site.

Orice raport stabilit prin achizitionarea de produse sau servicii prin intermediul site-ului www.maravissi.ro este reglementat si interpretat in concordanta cu legile Romaniei, iar utilizatorul si clientul admit sa se supuna jurisdictiei exclusive a instantelor competente din Romania. Orice produs si serviciu oferite prin acest site, se adreseaza persoanelor fizice care le achizitioneaza in folos propriu fara scop de revanzare. Maravissi nu are nici o obligatie sau raspundere rezultata ca urmare a revanzarilor succesive de produse si/sau servicii realizate de achizitori prin intermediul site-ului www.maravissi.ro, care nu au acordul Maravissi in acest scop.

Relatia dintre parti este guvernata de Legea Romana cu privire la protectia consumatorului (O.G. nr. 21/1992), legea comertului electronic (Legea nr. 365/2002) si ordonanta privind protectia consumatorilor la incheierea si executarea contractelor la distanta (O.G. nr. 130/2000).

 2. Definitii

Site/domeniu - o zona dintr-un sistem informatic, detinuta de vanzator in scopul prelucrarii, stocarii ori transferului de date, ce contine toate informatiile care pot fi vizitate, vizualizate sau altfel accesate prin utilizarea unui echipament numeric.

Contract la distanta - contractul de furnizare de produse sau servicii incheiat intre un comerciant si un client, in cadrul unui sistem de vanzare organizat de catre comerciant, care utilizeaza in mod exclusiv, inainte si la incheierea acestui contract, una sau mai multe tehnici de comunicatie la distanta.

Finalizarea contractului - Comanda facuta de client este un act cu efecte juridice, cu conditia confirmarii si acceptarii comenzii de catre vanzator. Din momentul acceptarii comenzii de catre vanzator intre parti este incheiat un contract cu efecte juridice si cu drepturi si obligatii in sarcina ambelor parti, asa cum sunt definite ele in contract sau in termenii si conditiile acestui site, care sunt parte integrala din acest contract.

Vanzator (distribuitor) / Comerciant - o persoana juridica ce, in executarea contractelor care intra sub incidenta termenilor si conditiilor contractuale, actioneaza in cadrul activitatii sale comerciale si care, direct sau prin intermediul altor persoane fizice sau juridice, livreaza bunuri si/sau servicii catre client.

Client (Consumator, Cumparator) - o persoana fizica ce are sau obtine acces la continutul site-ului si serviciului, prin mijloace de comunicare electronice sau in baza unui acord de utilizare intre Maravissi si acesta si care, in executarea contractelor care intra sub incidenta termenilor si conditiilor contractuale, actioneaza in scopuri din afara activitatii sale comerciale, industriale sau de productie, artizanale ori liberale.

Utilizator – persoana fizica sau juridica ce are sau obtine acces la continutul site-ului, prin mijloace de comunicare electronice sau in baza unui acord de utilizare intre Maravissi si acesta.

Serviciu – serviciu de comert electronic condus exclusiv pe portiunile public disponibile ale site-ului, in sensul acordarii posibilitatii clientului sa contracteze produse folosind mijloace exclusiv electronice, incluzand si alte mijloace de comunicare la distanta (i.e. telefonic) utilizate pentru prelucrarea, stocarea sau transmiterea informatiei.

Document – prezentele Termeni si Conditii

Termeni si conditii - intelegerea contractuala dintre vanzator si client in conformitate cu termenii si conditiile aratate in aceasta sectiune. Clientul accepta termenii in care este incheiat contractul la momentul transmiterii comenzii, comanda ce genereaza efecte juridice de la momentul finalizarii contractului de achizitie. Clientul se obliga sa ia cunostinta de prezentele conditii, conditii pe care se considera ca le-a acceptat din momentul transmiterii comenzii catre vanzator. Renuntarea la contract se poate face in conformitate cu prevederile legale pentru contractele la distanta.

3.  Operatorul site-ului

Operatorul site-ului www.maravissi.ro este S.C. MARAVISSITEX S.R.L. organizata in baza legii romane, cu sediul in ILFOV,Voluntari, Str.Erou Iancu 98D, Romania, cod de identificare fiscala 40069582, inregistrata la Registrul Comertului sub nr. J23/5244/2018.

4. Utilizarea site-ului / Politica generala

Acest Document stabileste termenii si conditiile de utilizare ai site-ului /continutului /serviciului de catre utilizator sau client, in cazul in care acesta nu dispune de un alt acord de utilizare valid, incheiat intre Maravissi si acesta.

Accesul la serviciu se face exclusiv prin accesarea site-ului public www.maravissi.ro.

Site-ul/continutul/serviciul permite vizualizarea si descarcarea materialelor de pe www.maravissi.ro exclusiv pentru scopuri personale, necomerciale, doar in cazul in care acestea nu intra in conflict cu prevederi ale termenilor si conditiilor si implica aderarea utilizatorului sau clientului la prezentele termene si conditii, in afara de cazul in care continutul respectiv nu are conditii de folosire distinct formulate. Este permisa reproducerea partiala a materialelor cu mentionarea sursei, iar in cazul preluarii semnificative este necesar sa ne contactati la Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea. pentru un acord scris. Informatiile inscrise pe site au caracter informativ si trebuie tratate ca atare. Orice utilizare a acestora in afara termenilor si conditiilor de fata, fara acordul scris al Maravissi.ro este interzisa, fiind considerata furt de proprietate intelectuala, si implica raspunerea in fata legilor care le protejeaza.

In cazul in care Maravissi confera clientului/utilizatorului dreptul de a utiliza sub forma descrisa intr-un acord de utilizare distinct, un anumit continut, la care utilizatorul are sau obtine acces in urma acestui acord, acest drept se extinde numai asupra acelui sau acelori continuturi definite in acord, numai pe perioada existentei acestuia sau acestor continuturi pe site sau al perioadei definite in acord, conform conditiilor definite in acord, in cazul in care acestea exista si nu reprezinta un angajament contractual din partea Maravissi pentru respectivul utilizator, client sau oricare alt tert care are/obtine acces la acest continut transferat, prin orice mijloc si care ar putea fi sau este prejudiciat in orice mod de pe urma acestui continut, in timpul sau dupa expirarea acordului de utilizare.

Nici un continut transmis catre utilizator sau client, prin orice mijloc de comunicare (electronic, telefonic, etc.) sau dobandit de acesta prin accesare, vizitare si/sau vizualizare nu constituie o obligatie contractuala din partea Maravissi si/sau al angajatului Maravissi care a mijlocit transferul de continut, in cazul in care aceasta exista, fata de respectivul continut.

Prin folosirea siteului/continutului/serviciului, utilizatorul sau clientul este singurul responsabil pentru toate activitatile care decurg prin folosirea acestuia. De asemenea, acesta raspunde pentru orice daune materiale, intelectuale sau electronice sau de orice alta natura produse siteului, continutului, serviciului, Maravissi sau oricarui tert cu care Maravissi are incheiate contracte, in conformitate cu legislatia romana in vigoare.

In cazul in care utilizatorul sau clientul nu este de acord si/sau nu accepta si/sau isi revoca acceptul dat pentru termeni si conditii, acesta poate sa contacteze Maravissi, sau sa foloseasca legaturile din continutul primit de la Maravissi destinate acestui scop si astfel:

1. Acesta renunta la: accesul la serviciu, alte servicii oferite de Maravissi prin intermediul site-ului, primirea buletinelor informative si/sau comunicarilor din partea Maravissi de orice natura (electronic, telefonic, etc), fara nicio garantie ulterioara din partea Maravissi.

2. Maravissi va sterge toate datele care fac referire la acesta din baza sa de date, fara nici o obligatie ulterioara a vreunei parti fata de cealalta sau fara ca vreo parte sa poata sa pretinda celeilalte daune-interese.

Clientul / utilizatorul poate reveni in orice moment asupra deciziei sale de a fi de acord si/sau a accepta termenii si conditiile, sub forma in care acestea vor fi disponibile in acel moment.

Clientul nu poate sa revoce acordul exprimat in favoarea termenilor si conditiilor pe perioada derularii unui contract, sau pana in momentul in care acesta nu va achita contravaloarea tuturor contractelor neonorate fata de Maravissi.

In cazul in care Clientul a achitat contravaloarea tuturor contractelor neonorate fata de Maravissi si isi revoca acordul exprimat in favoarea termenilor si conditiilor pe perioada derularii unei comenzi, Maravissi va anula comanda acestuia fara nici o obligatie ulterioara a vreunei parti fata de cealalta sau fara ca vreo parte sa poata sa pretinda celeilalte daune-interese.

 Contul de utilizator

In calitatea de utilizator al www.maravissi.ro, aveti posibilitatea de a va crea un cont.

Odata cu inregistrarea dumneavoastra pe site-ul nostru, aveti obligatia de a furniza informatii adevarate, corecte, actuale si complete despre dumneavoastra. In caz contrar, accesul dumneavoastra la acest site poate fi blocat, pe perioada determinata sau nedeterminata. Nu sunteti obligat sa ne furnizati aceste date, insa refuzul dumneavoastra implica imposibilitatea efectuarii comenzii.

Va rugam sa aveti in vedere faptul ca dumneavoastra sunteti singurul raspunzator pentru mentinerea confidentialitatii si a securitatii contului dumneavoastra. De asemenea, sunteti singurul raspunzator pentru toate activitatile care se desfasoara prin intermediul sau in legatura cu contul dumneavoastra si acceptati sa notificati imediat Maravissi cu privire la orice utilizare neautorizata a contului dumneavoastra sau orice alta incalcare a securitatii. Maravissi nu va raspunde pentru daunele ce rezulta din utilizarea neautorizata a contului dumneavoastra.

 Frauda

Tentativele de acces neautorizat la site incluzand dar nelimitandu-se la orice incercare de a accesa datele personale ale altui utilizator, de a modifica continutul site-ului www.maravissi.ro sau de a afecta performantele serverului pe care acesta ruleaza vor fi considerate tentative de fraudare a site-ului www.maravissi.ro si vor fi raportate autoritatilor competente, punand in miscare cercetarea penala impotriva aceluia sau acelora care a(u) incercat acest fapt.

 Comunicare

Vor fi excluse din site sau ignorate pareri sau adresari ce contin injurii sau un limbaj neadecvat. Vanzatorul are libertatea de a gestiona informatiile primite fara a fi nevoit sa aduca justificari pentru aceasta.

 Contact

Maravissi publica pe site datele complete si corecte de identificare si contactare a sa de catre client sau utilizator. Prin utilizarea formularului de contact sau al serviciului prezent pe site, utilizatorul sau clientul permite Maravissi sa il contacteze prin orice mijloc disponibil incluzand si mijloace electronice.

Completarea partiala sau integrala a formularului de contact si trimiterea acestuia nu reprezinta in nici un fel un angajament din partea Maravissi de a contacta utilizatorul sau clientul.

 5. Informatii despre produs

Produsele comercializate prin intermediul site-ului www.maravissi.ro in momentul livrarii sunt insotite de factura fiscala electronica, conform legislatiei in vigoare.

Maravissi.ro poate publica pe site informatii despre Bunuri si/sau Servicii si/sau promotii practicate de catre acesta sau de catre oricare alt tert cu care are incheiate contracte de parteneriat, intr-o anumita perioada de timp si in limita stocului disponibil.

Produsele sunt oferite in conditiile respectarii prevederilor prezentului contract si in limita stocului disponibil.

 Din acest motiv Maravissi.ro isi asuma dreptul de a nu onora o anumita comanda in cazul in care respectivul produs nu se mai regaseste in stocul magazinului, produsele ramase se demonstreaza a fi neconforme pentru livrare sau din motive independente de Maravissi.ro.

 Toate informatiile folosite pentru descrierea Bunurilor disponibile pe site (imagini statice / dinamice / prezentari multimedia / etc.) nu reprezinta o obligatie contractuala din partea Vanzatorului, acestea fiind utilizate exclusiv cu titlu de prezentare.

 Pretul de achizitie tiparit pe factura va fi acelasi cu cel afisat pe site in momentul plasarii comenzii.

 In conditiile prevazute de lege, pretul Bunurilor electronice afisat pe site, include Taxa de timbru verde. In cazul in care Clientul/Cumparatorul solicita detalii cu privire la suma exacta adaugata la pretul Bunului, acesta va contacta Departamentul de Relatii cu Clientii Maravissi.ro.

 Cumparatorul va fi obligat sa achite si toate costurile suplimentare de transport, de livrare, taxele postale sau de orice alta natura, suportate de profesionist pentru a va pune in posesia produselor comandate, costuri care se adauga la pretul produselor comandate.

 Costul de utilizare a mijloacelor de comunicare la distanta in vederea incheierii contractului va apartine in totalitate.

 De asemenea, in cazul platilor online Vanzatorul nu este/nu poate fi facut responsabil pentru niciun alt cost suplimentar suportat de Cumparator, incluzand dar nelimitandu-se la comisioane de conversie valutara aplicate de catre banca emitenta a cardului acestuia, in cazul in care moneda de emitere a acestuia difera de RON.

 Responsabilitatea pentru aceasta actiune o poarta numai Cumparatorul.

 Ne rezervam dreptul de a schimba pretul produselor prezentate pe site fara o notificare prealabila.

 Ne asumam raspunderea ca valoarea comenzii plasate de dvs. nu se va modifica dupa confirmarea acesteia prin email la adresa specificata de dvs. la inregistrare.

 Maravissi.ro nu ofera nicio garantie, in afara de cele prevazute de legislatia aplicabila, in ceea ce priveste inclusiv, dar fara limitare la, functionarea acestui site, informatia, corectitudinea descrierilor, actualizarea continutului, produsele de pe site, precum si potrivirea lor pentru un anumit scop.

 Cumparatorul este de acord in mod expres ca folosirea acestui site si cumpararea produselor se face pe propriul risc, singura derogare reprezentand obligatia Maravissi.ro de a acorda utilizatorilor dreptul de denuntare unilaterala a contractului conform legislatiei in vigoare, drept detaliat in cuprinsul acestui document.

 Nu suntem responsabili pentru posibilele diferente de culoare intre cea afisata pe monitorul dvs. si cea a produsului sau decalajele in ceea ce priveste masura/dimensiunea produselor, datorita particularitatilor acestora.  De asemenea in cazul produselor cu broderii cusute manual, pot fi mici diferente fata de cele prezentate pe site.

 6. Garantia legala de conformitate si garantia comerciala

Societatea noastră,  asigură calitatea produselor achiziționate. Perioada de garantie comerciala a produselor de imbracaminte si accesorii comercializate de societatea noastra este de 30 de zile de la data achizitiei produsului. În condiții normale de utilizare aceste produse sunt garantate pentru orice defect de fabricație pe o perioadă egală cu durata medie de utilizare de 30 de zile de la data achiziționării.

SC MARAVISSITEX SRL elibereaza certificat de garantie comerciala in conformitate cu prevederile Legii nr. 449/2003 privind vanzarea produselor si garantiile asociate acestora, republicata si modificata prin OG nr. 9/2016 și ale OG nr. 21/1992, privind protectia consumatorilor, republicata și modificata.

Drepturile prevazute prin lege consumatorilor (inclusiv garantia legala de conformitate prevazuta de art. 2 alin. e¹  coroborat cu art. 16 si 16² din Legea  nr. 449/2003) nu sunt afectate de garantia comerciala oferita. Prin prezenta, consumatorii sunt informati in mod nemijlocit ca durata medie de utilizare a produsului este de 30 de zile de la achizitie, caz in care garantia legala de conformitate acordata consumatorilor (astfel cum este aceasta notiune definita de art.2 pct. 2 din OG nr. 21/1992 privind protectia consumatorilor este limitata la aceasta perioada, in conformitate cu dispozitiile art. 16² din Legea nr. 449/2003).

In cazul cumparatorilor persoane juridice este aplicabila doar garantia comerciala de 30 de zile de la achizitie.

Pentru acordarea garanției comerciale si respectiv a garantiei legale de conformitate este necesară respectarea stricta a instrucțiunilor precizate mai jos. Trebuie să luaţi în considerare faptul că, odată cu timpul şi cu purtarea, toate produsele vor da semne de uzură, iar aceasta nu reprezintă un defect care implica acordarea garantiei comerciale sau legale de conformitate. Garanţia se aplică doar în cazul în care cumparatorul face dovada achiziţiei produsului de la societatea noastra, sens in care este obligatorie prezentarea:

bonului fiscal sau a facturii fiscale aferente produsului, precum si
toate accesoriile produsului.
Lipsa unuia dintre elementele de mai sus, poate duce la refuzul acordarii garantiei pana la prezentarea documentelor de mai sus.

In cazul solicitarii nejustificate de acordare a garantiei ne rezervam dreptul de a cere beneficiarului contravaloarea manoperei de investigare a produsului reclamat a fi afectat de vicii ascunse. Toate produsele reclamate ca fiind afectate de vicii ascunse vor fi supuse expertizei de specialitate. Garantia este valabila numai pe teritoriul Romaniei. Perioada de garantie se prelungeste cu termenul scurs de la data reclamatiei pana la data aducerii la conformitate a produsului (inclusiv perioada necesara efectuarii expertizei), mentionandu-se acest fapt in certificatul de garantie. In cazul inlocuirii produsului se va emite un nou certificat de garantie.

Modalităţi de asigurare a garanţiei:

In situatia constatarii unui defect al produsului in timpul perioadei de garantie, va rugam sa ne contactati pentru instructiuni la nr. de telefon 0746026722 sau la adresa de mail Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea..

 Garanţia va fi asigurată în cel mult 15 zile calendaristice de la data sesizării prin:

repararea produsului
inlocuirea produsului - dacă acesta nu poate fi reparat
returnarea contravalorii produsului, daca nici repararea, nici inlocuirea nu sunt posibile.
 

Conform dispozitiilor Legii nr. 449/2003, la achizitionarea produsului, vanzatorul are obligatia de a explica modul de utilizare si intretinere a produsului furnizat, in cazul articolelor vandute de SC MARAVISSITEX SRL se vor respecta indicatiile de intretinere de pe etichetele interioare. Clientul are obligatia sa verifice integritatea produsului, aspectul exterior si prezenta in ambalaj a accesoriilor produsului inainte de finalizarea vanzarii pentru achizitiile din showroom si la primirea coletului pentru vanzarile online. Orice reclamatie ulterioara referitoare la lipsa de conformitate din punct de vedere estetic sau de integritate exterioara si care ar fi putut fi sesizata la cumparare nu va fi luata in considerare. Pentru a fi recunoscuta si validata orice lipsa de conformitate a produsului trebuie reclamata in cadrul perioadei de garantie.

Condiţii în care garanţia nu este aplicabilă

uzura morală şi uzura fizică normală a produsului
uzura materialelor din cauciuc si elastic si deteriorarea mecanica a capselor si fermoarelor
decolorarea produsului sau a părţilor componente ale acestuia în urma expunerii la factori de mediu (soare, alte surse puternice de căldură, umiditate excesiva, ploaie, zăpadă)
deteriorări suferite de produs în urma unor evenimente extraordinare: accidente, incendii, cutremure, inundaţii, etc.
defecte produse de transport, manipulare şi depozitare a produsului în condiţii improprii (temperatură şi umiditate excesive, etc.) precum si in caz de interventie asupra sa a actiunii animalelor de companie, rozatoare, daunatori;
defecte cauzate de utilizarea neadecvată sau incorectă a produsului, inclusiv in caz de socuri mecanice voluntare sau involutare (frecare, lovire, agatare, rupere, sfasiere, etc.)
intervenţia efectuata asupra produsului de persoane neautorizate inclusiv vopsirea produsului
întreţinere defectuoasă (curăţarea folosind metode sau produse neadecvate)

Prezumtia lipsei de conformitate nu poate fi invocata atunci cand:

- este incompatibila cu natura produsului - aceasta situatie intervine, in general, in cazul produselor a caror durata medie de utilizare este mai mica de 6 luni,

- este incompatibila cu natura lipsei de conformitate - lipsa de conformitate este provocata de utilizarea incorecta a produsului de catre consumator sau de uzura normala a produsului .

 In nici intr-un caz, drepturile consumatorului nu sunt afectate de existenta sau inexistenta unei garantii conventionale comerciale.

 Daca sunteti persoana fizica, va reamintim drepturile dvs. ca si consumator prevazute in Legea nr. 449/2003, in special art. 9-14, si anume:

 “Art. 9 - Vanzatorul este raspunzator fata de consumator pentru orice lipsa a conformitatii existenta la momentul cand au fost livrate produsele.

 Art. 10 - In cazul lipsei conformitatii, consumatorul are dreptul de a solicita vanzatorului sa i se aduca produsul la conformitate, fara plata, prin reparare sau inlocuire, conform art. 11, sau sa beneficieze de reducerea corespunzatoare a pretului ori de rezolutiunea contractului privand acest produs, in conditiile art. 13 si 14.

 Art. 11 - (1) In cazul lipsei conformitatii, consumatorul are dreptul de a solicita vanzatorului in primul rand repararea produsului sau are dreptul de a solicita inlocuirea produsului, in fiecare caz fara plata, cu exceptia situatiei in care masura este imposibila sau disproportionata.

 (2) O masura reparatorie va fi considerata ca disproportionata, daca ea impune vanzatorului costuri care sunt nerezonabile in comparatie cu cealalta masura reparatorie, luandu-se in considerare:

a. valoarea pe care ar fi avut-o produsele daca nu ar fi existat lipsa de conformitate;

b. importanta lipsei de conformitate;

c. daca cealalta masura reparatorie ar putea fi realizata fara un inconvenient semnificativ pentru consumator.

 (3) O masura reparatorie va fi considerata ca imposibila daca vanzatorul nu poate asigura produse identice pentru inlocuire sau piese de schimb pentru reparare, inclusiv ca urmare a lipsei utilajelor sau a tehnologiei aferente.

 (4) Orice reparare sau inlocuire a produselor va fi facuta in cadrul unei perioade rezonabile de timp, stabilita de comun acord, in scris, intre vanzator si consumator, si fara niciun inconvenient semnificativ pentru consumator, luandu-se in considerare natura produselor si scopul pentru care acesta a solicitat produsele. Perioada de timp stabilita nu poate depasi 15 zile calendaristice de la data la care cumparatorul a adus la cunostinta vanzatorului lipsa de conformitate a produsului.

 (5) In cazul repararii produsului, in acesta vor fi incorporate numai materiale noi.

 Art. 12 - Notiunea fara plata, prevazuta la art. 10 si 11, se refera la toate costurile necesare aducerii produselor la conformitate, inclusiv costurile postale, de transport, manipulare, diagnosticare, expertizare, demontare, montare, manopera, materiale utilizate si ambalare.

 Art. 13 - Consumatorul poate solicita o reducere corespunzatoare a pretului sau rezolutiunea contractului in oricare dintre urmatoarele cazuri:

a.  daca nu beneficiaza nici de repararea, nici de inlocuirea produsului;

b. daca vanzatorul nu a luat masura reparatorie intr-o perioada de timp rezonabila;

c. daca vanzatorul nu a luat masura reparatorie, conform art. 11 alin. (4), fara inconveniente semnificative pentru consumator.

 Art. 14 - Consumatorul nu este indreptatit sa solicite rezolutiunea contractului, daca lipsa conformitatii este minora.”

 Poate consumatorul sa opteze pentru aplicarea garantiei legale de conformitate atunci cand produsul beneficiaza de garantie comerciala?

 Avand in vedere art. 25 din Legea nr. 499/2003, conform caruia drepturile consumatorilor prevazute de lege sunt exercitate fara a aduce atingere altor drepturi pe care consumatorul le poate invoca conform celorlalte prevederi legale care reglementeaza raspunderea contractuala sau necontractuala, va informam ca beneficiati de un drept de optiune in privinta temeiului juridic pe care va puteti baza in situatia in care, ulterior achizitiei, va confruntati cu o problema legata de produsele achizitionate.

 7. Validitatea ofertei si pretul produselor

Ofertele si produsele Maravissi sunt oferite in conditiile respectarii prevederilor termenilor si conditiilor si sunt disponibile in limita stocului. Din acest motiv maravissi.ro isi asuma dreptul de a nu onora o anumita comanda in cazul in care respectivul produs nu se mai regaseste in oferta curenta a Maravissi. Maravissi va anunta clientul de indisponibilitatea unui produs comandat, clientul avand posibilitatea de a accepta sau de a refuza comanda partiala.

Pozele produselor sunt cu titlu de prezentare.

Preturile produselor prezentate pe site la finalizarea comenzii sunt exact cele ce urmeaza a fi achitate si nu includ cheltuielile de livrare, in afara cazului in care se specifica in mod expres pe site. Se considera valabil pretul sau oferta din momentul plasarii comenzii, indiferent de eventualele modificari ulterioare ale preturilor. Preturile produselor pot fi modificate fara nicio comunicare prealabila.

In magazinul online, acordam diferite tipuri de reduceri. Orice cod de reducere poate fi utilizat o singura data, cu exceptia cazului in care este prevazut in mod explicit altfel. In cazul folosirii multiple in mod abuziv, vanzatorul are dreptul de a refuza folosirea codului de reducere. Promotiile si reducerile nu se pot cumula cu alte promotii si reduceri existente in magazinele de prezentare Maravissi.

 8. Comanda online

Cumparatorul poate efectua Comenzi pe site, prin adaugarea Bunurilor dorite in cosul de cumparaturi, urmand a finaliza Comanda angajandu-se la plata prin una din modalitatile indicate expres. Odata adaugat in cosul de cumparaturi, un Bun este disponibil pentru achizitie in masura in care exista stoc disponibil pentru aceasta. Adaugarea unui Bun in cosul de cumparaturi, in lipsa finalizarii Comenzii, nu atrage dupa sine inregistrarea unei Comenzi, implicit nici rezervarea automata a Bunului.

 Prin finalizarea Comenzii, Cumparatorul consimte ca toate datele furnizate de acesta, necesare procesului de cumparare, sunt corecte, complete si adevarate la data plasarii Comenzii.

 Daca vanzatorul confirma comanda integral, acest lucru va implica o acceptare completa a termenilor Comenzii.

 Acceptarea Comenzii de catre Maravissi se considera finalizata atunci cand exista o confirmare electronica (via e-mail) din partea Maravissi catre Cumparator, conform careia Comanda a fost verificata, si urmeaza sa intre in procesul de livrare, fara a necesita o confirmare de primire din partea Cumparatorului.

 Maravissi nu considera in niciun moment o comanda neconfirmata, adica pentru care nu a fost trimis email de confirmare, ca avand valoarea unui Contract.

 Maravissi isi rezerva dreptul de a nu valida o comanda in cazul in care cumparatorul a optat pentru plata online cu cardul si aceasta plata nu a fost efectuata. De asemenea, livrarea bunurile a caror contravaloare nu este achitata catre agentul de transport in cazul platii prin ramburs, nu va fi finalizata.

Pentru produsele "made to measure" comandate online se percepe un avans de 40% din valoarea acestora, in urma platii caruia se initiaza procesarea comenzii. Plata avansului se efectueaza in contul bancar al S.C. MARAVISSITEX S.R.L. conform facturii transmise de operatorii nostri pe adresa de e-mail furnizata de client. Produsele "made to measure" realizate pe dimensiunile clientului nu se pot returna. In cazul retragerii din contract inainte de livrarea produsului, clientul va fi penalizat cu contravaloarea avansului achitat.

 Prezentul Contract intra in vigoare la confirmarea finala a Comenzii de catre Maravissi.

 Clientul poate efectua comenzi de produse comercializate la un moment dat, exclusiv pe site.

Comanda se face prin sistemul nostru de comenzi, prin completarea formularului de comanda. Va rugam sa verificati datele introduse, nu se mai fac modificari pe comanda odata lansata.

Prin finalizarea comenzii clientul consimte ca toate datele furnizare de acesta, necesare procesului de cumparare, sunt corecte, complete si adevarate la data plasarii comenzii.

In cazul in care un client isi modifica datele personale, folosind formularele disponibile pe site, toate contractele in derulare existente la acel moment, isi pastreaza datele definite/acceptate de catre client inainte de momentul modificarii.

Maravissi poate denunta automat comanda efectuata de catre client, fara nicio obligatie ulterioara a vreunei parti fata de cealalta sau fara ca vreo parte sa poata sa pretinda celeilalte daune-interese, in urmatoarele cazuri:

a. Nu exista produsele pe stoc;

b. Plata nu este finalizata;

c. Datele furnizate de catre client, pe site, sunt incomplete sau incorecte

d. Activitatea clientului pe site poate si/sau produce daune de orice natura de partea Maravissi si/sau partenerilor acestuia.

e. Exista una sau mai multe comenzi confirmate si neridicate.

Dupa trimiterea comenzii veti primi pe mail un e-mail de confirmare comanda. Acest e-mail confirma faptul ca aceasta comanda a fost preluata de sistem si va fi procesata.

Plasarea unei comenzi online implica acceptarea termenilor si conditiilor de utilizare, a preturilor produselor si a costurilor de transport. Plasarea unei comenzi pe acest site, cu acceptarea termenilor si conditiilor de livrare si plata de aici, se considera CONTRACT LA DISTANTA intre consumator si maravissi.ro. Contractul la distanta intra in vigoare de la momentul primirii de catre consumator a mesajului de confirmare a comenzii, aplicandu-se astfel definitiile cuprinse in O.G. nr. 130/2000 art. 2. Contractul la distanta este denumit in cuprinsul acestui document Contract si acestuia i se anexeaza, dar fara a se limita la, prezentele Termeni si Conditii.

Comenzile plasate de luni pana vineri vor fi prelucrate in 24 de ore lucratoare de la primirea acestora iar comenzile plasate in zilele de sambata si duminica vor fi prelucrate in prima zi lucratoare. In situatia in care aceste date se modifica, noile termene vor fi anuntate atat pe site cat si in comunicarea electronica.

In cazul in care coletele prezinta urme de deteriorare (pachet rupt, desfacut etc.) va recomandam sa refuzati ridicarea coletului si sa ne comunicati acest lucru la adresa de email Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.

Dupa deschiderea coletului, in cazul in care acesta contine produse deteriorate, sau nu corespund cu produsele facturate, va rugam sa ne contactati in 24 de ore de la primirea coletului, la adresa de email Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea. pentru a inlocui produsele sau pentru a va returna contravaloarea acestora.

Maravissi nu este responsabil pentru defectele produselor survenite in urma manevrarii sau transportului de catre curier.

 9. Livrarea si transportul produselor

Livrarea se efectueaza prin curierat rapid cu unul din partenerii nostri doar pe teritoriul Romaniei.

• Livrarea se face prin intermediul firmei de curierat rapid Fan Courier si Sameday.

• Livrarea este gratuita pentru localitatile unde sunt sedii Fan Courier si Sameday. Pentru alte localitati, va rugam sa ne contactati pentru informatii suplimentare.

• Livrarea produselor se face intr-un interval de 10-20 de zile lucratoare de la plasarea comenzii la care se adauga timpul pentru livrarea propriu-zisa de catre firma de curierat rapid. Ne rezervam dreptul de a modifica acest interval cu instiintarea prealabila a clientului, acesta avand posibilitatea de a renunta la comanda in cazul in care considera ca timpul alocat livrarii nu il avantajeaza. In cazul comenzilor online pentru care s-a efectuat plata cu cardul, in situatia renuntarii la comanda datorata prelungirii timpului de livrare, banii vor fi returnati in maxim 10 zile lucratoare.

• Orice mentiune cu privire la eventualele probleme privind integritatea/continutul unor colete se fac in momentul livrarii pe AWB sau se intocmeste un proces verbal de constatare. Orice reclamatii ulterioare, cu privire la aceste aspecte, sunt nule.

Riscul de pierdere sau de deteriorare a produselor este transferat dvs. in momentul in care dvs. sau o parte terta desemnata de dvs., alta decat transportatorul, intra in posesia fizica a produselor comandate.

Nu acceptam onorarea comenzilor prin transportatori indicati de dvs. Prin acest contract, doar Maravissi.ro poate avea optiunea alegerii transportatorului.

In cazul in care clientul solicita in scris sau telefonic, ulterior lansarii comenzii, modificari asupra comenzii, termenul de livrare va fi de 5- 15 zile lucratoare de la momentul ultimei interventii pe comanda initiala.

Ne rezervam dreptul de a nu mai onora si expedia comenzi persoanelor care nu si-au indeplinit obligatiile contractuale, pecuniare sau de alta natura fata de Maravissi.ro

Dupa doua incercari de livrare nereusite, efectuate de catre firmele de curierat partenere, comanda dvs. va fi considerata anulata, iar acest contract reziliat.

Ne rezervam dreptul de a nu mai expedia comenzi persoanelor pe contul carora se inregistreaza cel mult doua comenzi a caror livrare nu a putut fi efectuata cu success.

 10. Dreptul de retragere/returul

•  Produsele achizitionate la distanta se pot returna conform O.G. 130/2000 si modificarilor in maximum de 14 zile calendaristice de la data achizitiei. 

•  Consumatorul are dreptul sa notifice in scris comerciantului la adresa de e-mail Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea. ca renunta la cumparare, fara penalitati si fara invocarea unui motiv, in termen de maxim 14 zile calendaristice de la data achizitiei;cumparatorul poate completa Formular de retragere pe care apoi sa il ataseze in mailul transmis la adresa mai sus mentionata.

•  Produsele efectuate pe masurile clientului (made to measure) nu se pot returna.

•  Cheltuielile aferente returnarii produselor vor fi suportate de catre cumparator, folosind acelasi serviciu de transport cu care s-a facut expedierea. Nu se accepta colete cu ramburs sau a caror plata de transport nu a fost efectuata de catre expeditor.

•  MARAVISSITEX S.R.L. nu isi asuma responsabilitatea pentru deteriorarea sau pierderea produsului in urma transportului de schimb sau returnare de produse catre destinatie. Aceasta responsabilitate revine exclusiv clientului.

•  MARAVISSITEX S.R.L. va inapoia contravaloarea comenzii in maxim 10 zile lucratoare de la data returnarii efective a produsului. Suma inapoiata nu include cheltuielile de transport.

•  Nu se accepta pentru returnare produsele la care sigiliul atasat a fost indepartat, care prezinta modificari fizice, semne de purtare, lipsa etichetelor, a ambalajelor originale, care au fost purtate, spalate, deterioriate sau care miros a parfum Ne rezervam dreptul de a refuza orice produse returnate care prezinta deteriorari.

•  Returnarea banilor se va face intr-un cont bancar furnizat de catre client.

• In cazul in care doriti schimbarea sau modificarea produsului comandat, va rugam sa ne contactati telefonic la 0746.026.722 sau pe adresa de e-mail Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea. in vederea solutionarii cat mai rapide a cererii dumneavoastra.

 NOTA: Daca se constata ca nu sunt indeplinite conditiile mentionate mai sus, contravaloarea produselor returnate nu va fi achitata, iar coletul va fi retrimis catre Cumparator acesta urmand sa suporte si costurile de retrimitere.    

Nu acceptam onorarea comenzilor prin transportatori indicati de dvs. In acest contract, doar Vanzatorul poate avea optiunea alegerii transportatorului.

 Toate coletele continand produse returnate se vor trimite catre: „Maravissi.ro- Departament RETURURI, la adresa Nichita Stanescu, 98D, Voluntari, Ilfvo".

 Contravaloarea produselor deteriorate in timpul transportului ca urmare a ambalarii necorespunzatoare in cazul unei returnari de produs sunt suportate de catre dvs.

 In cazul exercitarii dreptului de retragere, nu mai tarziu de 14 zile calendaristice de la data primirii coletului, va vom rambursa toate sumele pe care le-am primit drept plata din partea dvs. exceptand costul transportului de retur, fara intarziere nejustificata astfel: prin transfer bancar in termen maxim de 10 zile lucratoare de la momentul confirmarii receptiei si verificarii integritatii coletului returnat. In acest caz, Cumparatorul este obligat sa mentioneaza numarul contului IBAN si numele titularului de cont;

 11. Garantia produselor

Conditiile de garantie sunt in conformitate cu Legea 449/2003 si O.G. 21/1992. La solicitarea garantiei este necesara prezentarea produsului defect in ambalajul original, impreuna cu accesoriile aferente, copie de pe factura fiscala si certificatul de garantie in original. In cazul in care produsele ajung neinsotite de aceste documente, produsele pot fi returnate solicitantului/expeditorului fara a i se solutiona garantia.

 12. Modalitatea de plata

Pentru cumparaturile online cu livrare prin curier, plata se poate efectua:

- prin ramburs, la livrare

- online cu card bancar prin EuPlatesc (Visa/Visa Electron/Maestro/MasterCard).

Daca ati ales metoda de plata " Online prin card bancar " este necesar sa completati un formular cu informatiile despre cardul dumneavoastra in pagina securizata a procesatorului de plati.

- Platile cu carduri de credit/debit emise sub sigla Visa si MasterCard (Visa/Visa Electron si MasterCard/Maestro) se efectueaza prin intermediul sistemului "3-D Secure" elaborat de organizatiile care asigura tranzactiilor on-line acelasi nivel de securitate ca cele realizate la bancomat sau in mediul fizic, la comerciant.

- "3-D Secure" asigura in primul rand ca nici o informatie legata de cardul dumneavoastra nu este transferata sau stocata, la nici un moment de timp, pe serverele magazinului sau pe serverele procesatorului de plati, aceste date fiind direct introduse in sistemele Visa si MasterCard. Important de stiut! - Pentru platile prin card bancar nu este perceput nici un comision!

Autorizarea platii se face printr-un procesator extern si maravissi.ro nu este responsabil de utilizarea unor carti de credit/debit care nu sunt valide sau de utilizarea incorecta a cartilor de credit/debit. In cazul in care plata online nu a fost confirmata va rugam sa va adresati bancii emitente a cartii de credit/debit.

 13. Politica de confidentialitate

Maravissi se angajeaza sa va protejeze datele personale si astfel sa nu transmita catre terte parti neautorizate datele personale ale utilizatorilor site-ului si sa le foloseasca doar in scopul stabilirii contactului cu clientii sai si informarii acestora.

De asemenea, www.maravissi.ro nu incurajeaza SPAM-ul.

Prelucrarea datelor cu caracter personal si confidentialitatea acestora

Datele colectate sunt folosite in urmatoarele scopuri:

1. Expedierea si facturarea comenzilor dvs.

2. Rezolvarea anularilor sau plangerilor referitoare la comanda, serviciile sau produsele achizitionate.

3. Pentru a asigura accesul in sectiuni cu acces limitat ale site-ului.

4. Trimiterea de notificari si newsletters, cu aprobarea dumneavoastra.

Dezvaluirea informatiilor personale catre terti se va realiza doar daca acest fapt este solicitat de corpurile legislative sau in cazurile de buna credinta: pentru conformarea la prevederile legislative, pentru expedierea comenzilor, pentru efectuarea gestiunii economico-financiare si administrative, pentru autentificarea tranzactiilor de e-commerce si efectuarea platilor, pentru protejarea si apararea drepturilor de proprietate ale companiei si ale site-ului www.maravissi.ro

Utilizarea datelor statistice si a datelor anonime

1. Realizarea de analize/rapoarte;

2. Realizarea de informari;

3. Publicarea, promovarea, ofertarea produselor/serviciilor oferite de www.maravissi.ro

Colectam informatii si le prelucram in date statistice despre ce pagini accesati in interiorul site-urilor (inclusiv IP), putem folosi in cadrul site-urilor cookies, stocand temporar date cu caracter personal pentru imbunatatirea securitatii accesului si a uzabilitatii si pentru furnizarea unui serviciu mai bun.

Securitatea datelor colectate

Serverele-gazda sunt gestionate intern de catre Departamentul IT. Infrastructura hardware si software este analizata in permanenta si upgradata noilor tehnologii de securitate. Compania nu este raspunzatoare de pierderea sau accesul neautorizat la datele cu caracter personal datorate mediilor nesecurizate de comuncatie (email) sau datorate ISP-urilor.

Magazinul www.maravissi.ro foloseste criptare SSL pe toate paginile web unde se realizeaza platile. Pentru a putea face cumparaturi prin aceste servicii, trebuie sa utilizati un browser care permite SSL, precum Firefox, Safari, Google Chrome, Opera, Internet Explorer sau altele compatibile, astfel, vom putea proteja confidentialitatea datelor dumneavoastra personale.

Procesul de autentificare nu necesita instalarea vreunei aplicatii speciale pe computerul dumneavoastra si nici nu ingreuneaza navigarea pe internet.

Carduri agreate

Pentru potejarea informatiilor de comanda online, cardurile activate la sistemele antifrauda detinute sunt toate cele agreate de sistemul de plata euplatesc.ro.ro.

In cazul optarii pentru plata online, procesarea datelor de card se face pe serverele euplatesc.ro, prin procesatorul de plati euplatesc.ro, iar www.maravissi.ro nu solicita si nu stocheaza nici un fel de detalii referitoare la cardul dumneavoastra.

Dispozitii legislative

Registrul de Evidenta a Prelucrarii de date cu caracter personal

Legea nr. 677/2001 pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date.

Legea nr. 506/2004 privind prelucrarea datelor cu caracter personal si protectia vietii private in sectorul comunicatiilor electronice.

Refuzul dvs. in privinta furnizarii informatiilor de contact solicitate in formularul de comanda determina neonorarea comenzii.

Legea nr. 677/2001 privind drepturile dumneavoastra:

 • dreptul de a fi informati in legatura cu prelucrarea datelor dvs. personale

• dreptul de acces la datele personale care va privesc

•  dreptul de interventie asupra datelor

•  dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale

•  dreptul de opozitie in legatura cu prelucrarea datelor personale furnizate de dvs.

•  dreptul de a va adresa justitiei si/sau autoritatii de supraveghere

•  dreptul sa obtineti de la Maravissi, in calitatea sa de operator, la cerere si in mod gratuit, rectificarea, actualizarea, blocarea sau stergerea datelor a caror prelucrare nu este conforma legislatiei aplicabile, in special a datelor incomplete sau inexacte

•  dreptul sa solicitati si sa obtineti transformarea in date anonime a datelor a caror prelucrare nu este conforma legislatiei aplicabile

•  dreptul de a va opune, in mod gratuit si fara nicio justificare, la prelucrarea in scopuri de marketing direct a datelor dvs. personale

Pentru exercitarea acestor drepturi, va puteti adresa cu o cerere scrisa, datata si semnata la adresa de e-mail Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.

In situatia in care constatati ca unele dintre datele furnizate de dumneavoastra sunt incorecte, va rugam sa ne informati cat mai curand posibil, pentru a avea posibilitatea sa onoram comenzile dvs. si sa va transmitem eventuale anunturi sau informari privind comenzile respective.

Caracterul secret si utilizarea intrebarilor si comentariilor

Sunt nonconfidentiale si devin proprietatea companiei, putand fi utilizate fara acordul persoanei care a trimis intrebarea/comentariul.

Prevederi diverse

Orice utilizator care a furnizat explicit adresa sa de email pe website-ul www.maravissi.ro poate opta pentru stergerea acesteia din baza noastra de date.

Informatiile de orice natura furnizate de catre dumneavoastra catre Maravissi, vor ramane in proprietatea noastra. Ele pot fi utilizate numai pentru executarea contractului si pot fi facute cunoscute numai cu consimtamantul scris al companiei si dupa obtinerea unui angajament de confidentialitate din partea celui care le primeste.

Nici o declaratie publica, promovare, comunicat de presa sau orice alt mod de dezvaluire catre terte parti nu va fi facuta de catre dumneavoastra cu privire la comanda fara consimtamantul prealabil scris al companiei Maravissi (reprezentata prin S.C. MARAVISSITEX S.R.L. Romania).

 14. Reclamatii

Maravissi.ro raspunde in perioada de garantie pentru calitatea produselor vandute. Conditiile de garantie acordate consumatorilor sunt in conformitate cu Legea 449/2003 si O.G. 21/1992.

Toate reclamatiile se vor formula in scris, de indata ce este practic posibil si in orice caz, in termen de maxim 48 h de la receptionarea comenzii de catre Cumparator prin contactarea Departamentului Relatii Clienti, telefonic la numarul 0746.026722  sau via e-mail pe Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea..

Informatiile si actele necesare demararii anchetei interne vor fi puse la dispozitia Maravissi.ro in termen de maxim 48 h, in caz contrar reclamatia se va inchide pana la furnizarea informatiilor si actelor solicitate.

Reclamatia trebuie documentata prin punerea la dispozitie a tuturor datelor relevante privand evenimentul invocat. Reclamantul trebuie sa puna la dispozitia Maravissi.ro numarul comenzii/facturii, documentul de transport (NT), motivul reclamatiei, fotografii (in cazul produselor neconforme/deteriorate) cauzele presupuse a fi condus la reclamatie, pretentiile clientului.

 In solutionarea reclamatiei se vor avea in vedere urmatoarele etape:

- verificarea preluarii comenzii si livrarii coletului
- analiza interna.

 In vederea solutionarii reclamatiei, Maravissi.ro poate sa decida:

- remedierea marfii reclamate pe cheltuiala sa
- plata contravalorii marfurilor
- respingerea reclamatiei

 Nicio reclamatie nu va fi luata in calcul daca marfa a fost modificata sau s-a intervenit in orice fel asupra ei. Prezenta enumerare nu este limitativa.

 Clientul nu este indreptatit sa solicite daune de interese cu privire la calitatea sau cantitatea marfurilor achizitionate de la Maravissi.ro, daca nu a respectat procedura de reclamatie sus-mentionata.

 Termenul de solutionare a reclamatiei va fi de maxim 15 zile calendaristice de la data inregistrarii acesteia.

 15. Promotii si concursuri

Stabilim regulamentele promotiilor si concursurilor pe care le organizam. Aceste regulamente sunt aduse la cunostinta eventualilor participanti numai prin intermediul site-ului propriu sau pe paginile oficiale din retele de socializare Facebook, Google+,Pinterest, Youtube.

De promotii beneficiaza doar acele comenzi care respecta intocmai regulile afisate pe site.

 In perioada unei campanii de reducere, DISCOUNTURILE NU SE CUMULEAZA, se va aplica discountul cu valoarea cea mai mare.

 Comenzile care contin vouchere de discount sau valorice nu pot fi cumulate cu alte comenzi!

Promotiile sunt valabile pentru comenzile plasate si ale caror produse au fost adaugate in cosurile de cumparaturi pe durata desfasurarii campaniei si in limita stocului disponibil.

 Maravissi poate anula o promotie fara o notificare prealabila din motive independente (de ex: defectiuni tehnice aparute in sistem, defectiuni de natura software/hardware) de vointa profesionistului (Vanzatorului).

 IMPORTANT- Voucherele de discount provenite din aceeasi campanie promotionala NU SE CUMULEAZA, se va aplica un singur discount/comanda.

 16. Cesionarea si subcontractarea

Compania Maravissi poate cesiona si/sau subcontracta o terta parte pentru servicii ce tin de onorarea comenzii, nefiind necesar acordul clientului. Maravissi va fi intotdeauna responsabil fata de client pentru toate obligatiile contractuale.

 17. Notificari

Maravissi va poate trimite notificari referitoare la activitatea companiei si a site-ului www.maravissi.ro pe adresa de e-mail inscrisa in formularul de abonare la notificari (newsletter). Primirea notificarilor presupune completarea unui formular de catre utilizator sau client prin intermediul site-ului www.maravissi.ro sau prin intermediul unei pagini de campanie a societatii Maravissi, precum si acceptarea neconditionata a Termenilor si Conditiilor, in cazul in care nu si-a exprimat deja acest acord.

Datele preluate de la utilizator sau client in scopul expedierii notificarilor pot si vor fi folosite de catre Maravissi in limitele Politicii de confidentialitate.

Renuntarea la primirea notificarilor de catre utilizator sau client se poate face in orice moment prin urmatoarele metode:

a) Folosind legatura special destinata din cadrul oricarei notificari.

b) Prin contactarea Maravissi, conform cu informatiile de contactare, si fara nici o obligatie ulterioara a vreunei parti fata de cealalta sau fara ca vreo parte sa poata sa pretinda celeilalte daune-interese.

Renuntarea la primirea notificarilor nu implica renuntarea la acceptul dat pentru Termeni si Conditii.

Maravissi isi rezerva dreptul de a selectiona persoanele carora va trimite notificari cat si dreptul de a elimina din baza sa de date orice utilizator sau client care si-a exprimat anterior consimtamantul de a primi notificari, fara nici un angajament ulterior din partea Maravissi, sau a vreunei notificari prealabile a acestuia.

Maravissi nu va include in notificarile transmise utilizatorului sau clientului nici un alt fel de material publicitar sub forma de continut care sa faca referire la vreun tert care nu este partener al Maravissi, la momentul expedierii buletinului.

 18. Incetarea

Maravissi isi rezerva dreptul de a inceta activitatea site-ului fara vreo notificarea prealabila.

19. Frauda

Orice incercare de a accesa datele personale ale altui utilizator, de a modifica continutul site-ului Maravissi.ro sau de a afecta performantele serverului pe care ruleaza site-ul Maravissi.ro, va fi considerata tentativa de frauda si va fi pedepsita penal conform legislatiei romane in vigoare de catre autoritatile competente.

 20. Limitarea de responsabilitate

Nu vom fi raspunzatori pentru: orice fel de prejudiciu (direct, indirect, accidental sau nu) ce rezulta din folosirea sau din incapacitatea de folosire a informatiei prezentate pe site si orice tip de erori sau omisiuni in continut care pot conduce la orice fel de pierderi.

 Informatiile pot fi reproduse prin tiparire numai pentru uz personal.

 Informatiile nu pot fi reproduse, distribuite sau transmise altei persoane sau incorporate in orice fel intr-un alt document sau material fara permisiunea prealabila scrisa a autorilor lor.

 Maravissi.ro nu poate fi responsabil pentru daune de orice fel pe care Cumparatorul sau oricare terta parte o poate suferi ca rezultat al indeplinirii de catre Maravissi.ro a oricarei din obligatiile sale conform Comenzii si pentru daune care rezulta din utilizarea Bunurilor dupa livrare si in special pentru pierderea acestora.

 21. Forta majora

Maravissi isi rezerva dreptul sa intarzie sau sa anuleze livrari ale produselor comandate, daca acestea nu pot fi onorate din motive independente de Maravissi care includ: incendii, explozii, inundatii, conditii meteorologice extreme, epidemii, greve, actiuni guvernamentale, razboaie, acte de terorism, proteste, rascoale, tulburari civile sau alte impedimente de forta majora conform uzantelor legii romanesti.

 Daca in termen de 15 (cincisprezece) zile lucratoare de la data producerii lui, respectivul eveniment nu inceteaza fiecare parte va avea dreptul sa notifice celeilalte parti incetarea de plin drept a Contractului fara ca vreuna dintre ele sa poata pretinde celeilalte alte daune-interese.

 22. Litigii

 Orice litigiu aparut intre Utilizatori Persoane Fizice si Maravissi.ro va fi rezolvata prin cale amiabila. In cazul in care nu s-a reusit stingerea conflictului pe cale amiabila, competenta revine instantelor de judecata romane din judetul de la domiciliul consumatorului (Cumparatorului).

 23. Copyright si utilizarea continutului

Acest site este protejat prin drepturile de autor.

Toate marcile de inregistrare, marcile de servicii, denumirile comerciale, reprezentarile grafice, produsele prezentate, postarile, descrierile produselor, materialele video sunt proprietatea Maravissi sau a partenerilor nostri, protejate prin legile in vigoare. Este strict interzisa orice modificare sau reproducere a continutului, iar acesta nu poate fi copiat sau utilizat in niciun alt mod, fara permisiunea prealabila a companiei Maravissi. Este permisa reproducerea partiala a continutului, cu mentionarea sursei.

24. Respectarea dispozitiilor legale

Prezentul document si utilizarea www.maravissi.ro sunt guvernate de legea din Romania si sunt supuse competentei exclusive a instantelor romane, orice modificare legislativa care afecteaza intr-un fel sau altul dispozitiile prezentate in acest document fiind in afara controlului companiei Maravissi, dar a caror respectare este absolut obligatorie.

  25. Dispozitii finale

 Termenii si Conditiile de utilizare expuse in acest document reprezinta Contractul dintre dumneavoastra si Maravissi, pe care trebuie sa il acceptati si respectati pentru a putea utiliza serviciile noastre online, pe site-ul www.maravissi.ro

Termenii si Conditiile din acest Contract inlocuiesc alte intelegeri anterioare scrise sau verbale, dintre utilizatorul site-ului si Maravissi.

Maravissi isi rezerva dreptul de a putea efectua orice modificari ale acestor prevederi, precum si orice modificari ale site-ului/structurii acestuia/serviciului, inclusiv modificari ce ar putea afecta site-ul si/sau orice continut fara notificare prealabila a utilizatorului sau clientului.

Maravissi nu va putea fi facut responsabil pentru eventualele erori aparute pe site din orice cauza, inclusiv din cauza unor modificari, setari, etc., care nu sunt facute de catre administratorul site-ului. Maravissi nu raspunde de vanzarile subsecvente realizate in alte jurisdictii de catre terte persoane care nu au acordul Maravissi pentru aceste vanzari subsecvente.

 

Maravissi

Newsletter

Aboneaza-te la newsletter si fii prima care afla noutatile despre colectiile si promotiile noastre!