Cos de cumparaturi

Aveti  
0 produse
in cos.
Total 0,00 lei

Conditii livrare si retur

LIVRARE

Livrarea se face prin intermediul firmei de curierat rapid Sameday.

Livrarea este gratuita pentru localitatile unde sunt sedii Sameday. Pentru alte localitati, va rugam sa ne contactati pentru informatii suplimentare.

Livrarea produselor se face intr-un interval de 10-20 de zile lucratoare de la plasarea comenzii la care se adauga timpul pentru livrarea propriu-zisa de catre firma de curierat rapid. Ne rezervam dreptul de a modifica acest interval cu instiintarea prealabila a clientului, acesta avand posibilitatea de a renunta la comanda in cazul in care considera ca timpul alocat livrarii nu il avantajeaza. In cazul comenzilor online pentru care s-a efectuat plata cu cardul, in situatia renuntarii la comanda datorata prelungirii timpului de livrare, banii vor fi returnati in maxim 10 zile lucratoare.

Incat fiecare client este tratat individual, lucram fiecare articol in parte  de la 0 in atelier, cu cea mai mare atentie, acesta fiind un proces elaborat. De aceea, va recomandam sa plasati comanda (online sau in showroom-ul nostru) din timp, astfel incat articolul executat in atelierul nostru sa fie gata  pentru evenimentul la care doriti sa il purtati. In perioadele foarte aglomerate (de ex. intervalul martie - septembrie), termenul de livrare poate fi mai mare, lucru pe care il vom anunta inainte de plasarea comenzii. Plasarea comenzii din timp reprezinta securizarea unui loc in calendarul atelierului nostru.

Orice mentiune cu privire la eventualele probleme privind integritatea/continutul unor colete se fac in momentul livrarii pe AWB sau se intocmeste un proces verbal de constatare. Orice reclamatii ulterioare, cu privire la aceste aspecte, sunt nule.

Riscul de pierdere sau de deteriorare a produselor este transferat dvs. in momentul in care dvs. sau o parte terta desemnata de dvs., alta decat transportatorul, intra in posesia fizica a produselor comandate.

Nu acceptam onorarea comenzilor prin transportatori indicati de dvs. Prin acest contract, doar Maravissi.ro poate avea optiunea alegerii transportatorului.

In cazul in care clientul solicita in scris sau telefonic, ulterior lansarii comenzii, modificari asupra comenzii, termenul de livrare va fi de 5- 15 zile lucratoare de la momentul ultimei interventii pe comanda initiala.

Ne rezervam dreptul de a nu mai onora si expedia comenzi persoanelor care nu si-au indeplinit obligatiile contractuale, pecuniare sau de alta natura fata de Maravissi.ro

Dupa doua incercari de livrare nereusite, efectuate de catre firmele de curierat partenere, comanda dvs. va fi considerata anulata, iar acest contract reziliat.

Ne rezervam dreptul de a nu mai expedia comenzi persoanelor pe contul carora se inregistreaza cel mult doua comenzi a caror livrare nu a putut fi efectuata cu success.

RETUR

• Produsele achizitionate la distanta se pot returna conform O.G. 130/2000 si modificarilor in maximum de 14 zile calendaristice de la data achizitiei.

• Va rugam sa ne transmiteti pe adresa de e-mail Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea. solicitarea dumneavoastra de retragere; puteti folosi urmatorul Model de Retragere completat.

• Produsele efectuate pe masurile clientului (made to measure) nu se pot returna.

• Cheltuielile aferente returnarii produselor vor fi suportate de catre cumparator, folosind acelasi serviciu de transport cu care s-a facut expedierea. Nu se accepta colete cu ramburs sau a caror plata de transport nu a fost efectuata de catre expeditor.

• MARAVISSITEX S.R.L. nu isi asuma responsabilitatea pentru deteriorarea sau pierderea produsului in urma transportului de schimb sau returnare de produse catre destinatie. Aceasta responsabilitate revine exclusiv clientului.

• MARAVISSITEX S.R.L. va inapoia contravaloarea comenzii in maxim 10 zile lucratoare de la data returnarii efective a produsului. Suma inapoiata nu include cheltuielile de transport.

• Nu se accepta pentru returnare produsele la care sigiliul atasat a fost indepartat, care prezinta modificari fizice, semne de purtare, lipsa etichetelor, a ambalajelor originale, care au fost purtate, spalate, deterioriate sau care miros a parfum Ne rezervam dreptul de a refuza orice produse returnate care prezinta deteriorari.

• Returnarea banilor se va face intr-un cont bancar furnizat de catre client.

• In cazul in care doriti schimbarea sau modificarea produsului comandat, va rugam sa ne contactati telefonic la 0746.026.722 sau pe adresa de e-mail Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea. in vederea solutionarii cat mai rapide a cererii dumneavoastra.

NOTǍ:

Daca se constata ca nu sunt indeplinite conditiile mentionate mai sus, contravaloarea produselor returnate nu va fi achitata, iar coletul va fi retrimis catre Cumparator acesta urmand sa suporte si costurile de retrimitere.

Nu acceptam onorarea comenzilor prin transportatori indicati de dvs. In acest contract, doar Vanzatorul poate avea optiunea alegerii transportatorului.

Toate coletele continand produse returnate se vor trimite catre: „Maravissi.ro- Departament RETURURI, la adresa Nichita Stanescu, 98D, Voluntari, Ilfov".

Contravaloarea produselor deteriorate in timpul transportului ca urmare a ambalarii necorespunzatoare in cazul unei returnari de produs sunt suportate de catre dvs.

In cazul exercitarii dreptului de retragere, nu mai tarziu de 14 zile calendaristice, va vom rambursa toate sumele pe care le-am primit drept plata din partea dvs. exceptand costul transportului de retur, fara intarziere nejustificata astfel: prin transfer bancar in termen maxim de 10 zile lucratoare de la momentul confirmarii receptiei si verificarii integritatii coletului returnat. In acest caz, Cumparatorul este obligat sa mentioneaza numarul contului IBAN si numele titularului de cont.

Maravissi

NEWSLETTER

Aboneaza-te la newsletter si fii prima care afla noutatile despre colectiile si promotiile noastre!