Cos de cumparaturi

Aveti  
0 produse
in cos.
Total 0,00 lei

Carduri fidelizare

Program loializare

Calitatea de membru este atestată prin cardul de fidelitate MARAVISSI; acesta nu este un card de credit, ci un card de identificare a clienţilor fideli pe baza căruia posesorii beneficiază de un set de avantaje la achiziţionare de produse MARAVISSI.

Beneficiile cardului de fidelitate:

• 10% discount pentru orice achiziţie: posesorul unui card de fidelitate MARAVISSI beneficiază de un discount fix de 10% pentru orice achizitie;

• Invitaţii la evenimentele organizate de MARAVISSI: clienţii fideli sunt invitaţi la vânzările promoţionale cu circuit închis, unde pot beneficia de preţuri preferenţiale, la prezentări de modă şi la alte evenimente speciale MARAVISSI. În plus, veţi avea posibilitatea de a beneficia de informaţii în avans cu privire la planul de ofertă şi planul promoţional oferit de MARAVISSI.

Dobândirea calităţii de membru MARAVISSI CLUB

Poate intra in posesia cardului de fidelitate MARAVISSI orice persoană care achiziţionează in decursul unui an calendaristic trei rochii din showroom-ul MARAVISSI sau online, dovada făcându-se pe baza bonului de casă. Sunt valabile bonurile de casă din orice punct de vânzare MARAVISSI, indiferent dacă sunt acordate discount-uri sau produsele corespunzătoare fac parte din promoţii sau campanii de reduceri de preţ. Participantul completează integral formularul de înscriere, cu date reale şi citeţ. Formularul de înscriere se completează şi se predă în punctele de vânzare MARAVISSI împreună cu bonurile de casă care fac dovada achiziţiilor. Un formular nesemnat sau conţinând date incomplete nu este valid, ceea ce atrage după sine imposibilitatea de a beneficia de avantajele oferite de acest program. Cardul de fidelitate MARAVISSI se va trimite către posesor la showroom-ul MARAVISSI din Str. Nichita Stanescu nr.98 D. După primirea acestuia de către posesor, cardul devine activ şi poate fi imediat utilizat. Titularul cardului va avea obligaţia de a anunţa fără întârziere orice schimbare a informaţiilor personale şi, de asemenea, va anunţa pierderea, furtul sau deteriorarea cardului de fidelitate.

Mecanism de functionare

Zona de desfășurare a programului de fidelitate este reprezentată de punctele de vânzare MARAVISSI de pe întreg teritoriul Romaniei, cu posibilitate de extindere şi la viitori parteneri.

Programul de fidelitate are o durată nedeterminată. Cardul dvs. de fidelitate este valabil un an de zile, începând cu data la care acesta a devenit activ. Puteți rămâne în programul de fidelitate și puteți beneficia în continuare de avantajele cardului de fidelitate MARAVISSI în condițiile în care în decursul acestui an calendaristic ați achizitionat minim o rochie, care poate avea orice valoare, online, din showroom-ul MARAVISSI sau din orice alt punct de vanzare acreditat de MARAVISSI.

Procentul de 10% discount disponibil pentru orice achiziție efectuată de dvs. în perioada de valabilitate a cardului de fidelitate MARAVISSI este aplicabil având în vedere următorul considerent: în cazul în care respectivul produs face parte dintr-o promoție sau într-o campanie de reduceri de preț, se va lua în considerare doar discountul cel mai semnificativ (comparând discount-ul de card și discount-ul promoției).

MARAVISSI îsi rezervă dreptul de a sista oricând derularea programului, înştiintarea cu privirea la aceasta fiind afişată în toate punctele de vânzare MARAVISSI cu cel putin 15 zile înainte.

Conform legii 677/2001, datele dvs. personale vor fi prelucrate doar în vederea analizelor necesare MARAVISSI. Acestea nu vor fi înstrăinate către alte baze de date; conform legii menţionate se pot aduce modificări sau se poate face opoziţie cu privire la datele personale.

Acest program de fidelitate se va defăsura în conformitate cu prevederile prezentului Regulament Oficial, fiind organizat de SC MARAVISSITEX SRL, cu sediul social în str. Erou Iancu Nicolae nr. 98 D, Voluntari, Ilfov, Romania, înregistrată la Oficiul Registrului Comertului de pe lângă Tribunalul Bucureşti nr. J23/5244/2018, cod unic de înregistrare 40069582, denumite în cele de mai sus « Organizator ».

Maravissi

Newsletter

Aboneaza-te la newsletter si fii prima care afla noutatile despre colectiile si promotiile noastre!